Doorgaan naar inhoud
Koop veilig met afterpay / riverty of creditcard , of makkelijk in termijnen met IN3 en Creditclick | Gratis verzending vanaf €50
Koop veilig met afterpay / riverty of creditcard , of makkelijk in termijnen met IN3 en Creditclick | Gratis verzending vanaf €50

Welkom bij bendyXL.

Welkom bij bendyXL.

bendyXL - De online shop met 100% tevredenheid

Bij bendyXL streven we ernaar om onze klanten te verrassen en te
inspireren met nieuwe trendy producten. Iedere dag zijn wij hard aan het werk
om voor jou de beste producten van het moment zorgvuldig samen te
stellen met ons team van professionals!

Trending producten voor betaalbare prijzen

Bij bendyXL zijn we constant bezig met de zoektocht naar de laatste trends. Naast ons vaste aanbod aan, zijn wij wekelijks opzoek naar de leukste en meest verrassende deals speciaal voor jou. Niet alleen willen wij ervoor zorgen dat jij de leukste deals krijgt, ook zorgen we ervoor dat we deze met een zo scherp mogelijke prijs kunnen aanbieden. Bij bendyXL vinden we dat online shoppen niet duur hoeft te zijn. Wij streven er dan ook naar om de go-to store te worden voor alle producten uit de laatste trends.

Gratis levering binnen Nederland

Om het voor jou nog makkelijker te maken, worden al jouw trending producten gratis geleverd. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde producten aan huis worden geleverd. Door middel van de track and trace code die je ontvangt bij bestellen, kun je jouw producten blijven volgen. Bij bendyXL streven er dan ook naar om jouw producten binnen 2-4 dagen te kunnen leveren. Je kunt dus snel genieten van je nieuwe aanwinst.

Dynamisch assortiment

Buiten dat wij een aanbod hebben in onze vaste categorieën. Proberen wij op wekelijkse basis de nieuwste en vooral leukste trending producten in ons assortiment toe te voegen. Op de pagina trending kun je onze meest recent toegevoegde producten vinden.

Beleef het gemak van online winkelen bij bendyXL

Winkelen hoe, waar en wanneer jou het uitkomt, door ons brede productaanbod vindt jij wat je nodig hebt. Met verschillende betaalmethodes zoals, iDeal, Mollie, Visa of Mastercard maken wij het jouw zo makkelijk mogelijk. Wij zorgen er dan vervolgens voor dat de producten zo snel mogelijk bij jou aan huis worden bezorgd!