Doorgaan naar inhoud
Koop veilig met afterpay / riverty of creditcard , of makkelijk in termijnen met IN3 en Creditclick | Gratis verzending vanaf €50
Koop veilig met afterpay / riverty of creditcard , of makkelijk in termijnen met IN3 en Creditclick | Gratis verzending vanaf €50

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bekijk hier een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@bendyxl.nl

Retourneren

Jazeker! Jij kunt altijd jouw bestelling, zonder enige reden, binnen 14 dagen na levering aan ons retourneren.

Als jij niet tevreden bent over je bestelling kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. De producten moeten echter wel in de originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd worden. De producten mogen geen gebruikssporen bevatten anders accepteren wij de terugzending niet. 

Bij terugzending raden wij aan om jouw product altijd te voorzien van een Track & Trace code. Jij bent namelijk zelf verantwoordelijk voor de verzending van jouw geretourneerde product.

Wanneer wij de geretourneerde producten hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen op jouw rekening staat!

Verzenden

Wij bij bendyXL streven ernaar om jouw pakket binnen 3-4 werkdagen te leveren. Wij streven er dan ook naar dat we 99% van de bestelling binnen dit tijdsbestek leveren. Het kan echter altijd voorkomen dat een verzending vertraging oploopt door drukte bij de pakketdienst. 

Omdat wij bij bendyXL een breed aanbod aan producten hebben. Kan het zijn dat deze producten van verschillende leveranciers komen. Maak je dus geen zorgen als er een product mist, het kan goed zijn dat deze afzonderlijk wordt verstuurd. 

Onze excuses voor het mogelijk ongemak. Twijfel je toch? Neem dan gerust contact met ons op!

Wij streven ernaar om jouw producten binnen 4-5 werkdagen te leveren. Helaas kan het altijd zijn dat door drukte bij de pakketdiensten het leveringsproces vertraging oploopt. Wij verwijzen je dan ook graag naar onze bestelling tracker:

Track and trace 

Heb jij naar 3 werkdagen van de verwachte levertijd nog steeds niets ontvangen? Neem dan even contact met ons op!

Bij bendyXL nemen wij graag jouw verzendkosten voor onze eigen rekening!

Na de bestelling van jouw producten ontvang je de Track & Trace code per mail in jouw inbox. Om de bestelling te volgen kun je gebruik maken van onze trackingservice

Maak je geen zorgen, de Track & Trace code is pas zichtbaar wanneer de bestelling is opgehaald door de pakketdienst. Het kan altijd voorkomen dat deze een lichte vertraging oploopt vanwege drukte, houdt hier dus rekening mee. 

Omdat wij bij bendyXL een breed aanbod aan producten hebben, werken wij met verschillende leveranciers om dit aanbod mogelijk te maken. Het kan dus zijn dat jouw producten uit verschillende magazijnlocaties komen, daarom kunnen deze een aparte Track & Trace code hebben. 

Bij bendyXL leveren we jouw producten graag naar Nederland en België. Helaas leveren wij momenteel nog niet naar andere landen. Wij streven ernaar om jouw producten binnen Nederland en België binnen 4-5 werkdagen te leveren.